Hoe kan je jouw video op Digicat plaatsen?

filmploeg

We willen van DIGICAT graag een platform maken waar je terecht kan voor allerhande filmpjes over Dessel. Daarom deze oproep aan alle Desselaars om je eigen filmpjes ook op DIGICAT te plaatsen!

Heb je zelf een filmpje over iets of iemand van Dessel gemaakt? Dan kan je dit op de website van DIGICAT laten plaatsen, zonder verdere verplichtingen! Let op, het filmpje moet op één of andere manier een link hebben met Dessel of omgeving. Alles kan: filmpjes over een activiteit van een jeugdvereniging, school of sportgroep, een dag uit het leven van een al dan niet bekende Desselaar, een wandeling in Dessel, filmpjes uit de oude doos… Zuivere privéfilmpjes komen niet in aanmerking.

Bezorg ons je videobestand, in gelijk welk videoformaat: stuur het naar info@stora.org via bijvoorbeeld wetransfer.com en dan doen wij de rest! Als je de video al op je eigen youtube-kanaal hebt geplaatst, kan je ons gewoon de link hiernaar bezorgen. We vermelden steeds de namen van de auteurs.

Als we zo als Desselaars allemaal onze filmpjes op DIGICAT zetten, wordt dit een heus Dessels filmkanaal! En daar gaan we voor!

Over Digicat

DIGICAT is een interactieve website voor de inwoners van Dessel en omgeving. Je kan hier filmpjes bekijken over allerhande nieuwtjes, evenementen en mensen uit Dessel. Daarnaast vind je op DIGICAT filmpjes over de berging van het laag- en middelradioactief kortlevend afval in Dessel.
Lees meer..

Partners

Volg ons