Decennium, tentoonstelling van Suzanne Loots

Erik Geusens [ 2018 ]

Decennium, tentoonstelling van Suzanne Loots

“DECENNIUM” is een tentoonstelling met kunstwerken van Suzanne Loots, lid van de Desselse kunstgroep “Pleintjes met een Verhaal”. Suzanne Loots maakt met deze tentoonstelling een selectie van schilderijen, aquarellen en grafiek van de laatste 10 jaar.

Suzanne Loots: "Mijn inspiratie komt van alles rondom mij: landschappen, vijvers, kanalen, velden en straatbeelden. Op zoek naar puurheid. De zon voelen en respect voor moeder aarde zijn belangrijk voor mij. Ik zoek een evenwicht tussen de rust van de natuur en de drukte van de steden in binnen- en buitenland. De drang naar creatie en de weergave van emoties is een “oneindig verhaal”."

Het beeld SAS VIS, geplaatst aan sas 5, wordt in de kijker gezet en op de tentoonstelling is er hiervan een kleiner formaat te bewonderen. Het originele beeld maakt deel uit van de CulTour, een culinaire en culturele fietsroute langs de mooiste kunstwerken en horecazaken van Dessel.

De tentoonstelling is te bezoeken van 4 tot 25 maart 2018 in administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1 in Dessel alle werkdagen van 8.30 tot 12 uur, donderdag eveneens van 13.30 tot 16 uur en van 17 tot 19 uur. Op de zondagen 4, 11, 18 en 25 maart is Suzanne aanwezig tussen 13.30 en 17 uur.

Over Digicat

DIGICAT is een interactieve website voor de inwoners van Dessel en omgeving. Je kan hier filmpjes bekijken over allerhande nieuwtjes, evenementen en mensen uit Dessel. Daarnaast vind je op DIGICAT filmpjes over de berging van het laag- en middelradioactief kortlevend afval in Dessel.
Lees meer..

Partners

Volg ons