3xG helpt je om gezonde keuzes te maken

DIGICAT [ 2019 ]

3xG helpt je om gezonde keuzes te maken

Chemische stoffen zitten in heel wat dagelijkse producten, van shampoo of dagcrème tot plastic speelgoed. Iedereen komt dagelijks in contact met zulke producten. Sommige van deze stoffen ontregelen de werking van onze hormonen en verstoren zo onze gezondheid. 
 
Gelukkig zijn er eenvoudige tips om het contact met deze ‘hormoonverstoorders’ te beperken. Zo blijkt uit de 3xG-gezondheidsstudie dat wie zijn huis goed ventileert, minder hormoonverstoorders in zijn lichaam heeft. Goed ventileren en verluchten is dus de boodschap! 
 
Tijdens de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond in Dessel op 10 maart 2019 lieten de mensen van 3xG zien hoe chemicaliën onze hormonen kunnen ontregelen, maar ze toonden ook wat je hieraan zelf kan doen, door gezonde keuzes te maken. 

Lees hier meer over hormoonverstoorders

Over Digicat

DIGICAT is een interactieve website voor de inwoners van Dessel en omgeving. Je kan hier filmpjes bekijken over allerhande nieuwtjes, evenementen en mensen uit Dessel. Daarnaast vind je op DIGICAT filmpjes over de berging van het laag- en middelradioactief kortlevend afval in Dessel.
Lees meer..

Partners

Volg ons